Παρουσίαση της basketball statistics application StatApp

Επιλογές and εικόνες της εφαρμογής StatApp;

Basketball statistics application

Αρχική σελίδα της εφαρμογής. "Επιλογή Game" - επιλέγουμε τον game για να κρατήσουμε τα statistics. "Team Roster" - Βλέπουμε τους παίχτες μας and τα statistics τους για όλη την seazon. "Ιστορικό" - Επιλέγουμε παλαιότερους games της seazon για να δούμε τα statistics τους. "Συγχρονισμός" - Συγχρονίζουμε τα δεδομένα από and προς τον σέρβερ με το κινητό or το tablet μας.

Basketball statistics application

Πατώντας το "Συγχρονισμό" μεταφέρουμε τα δεδομένα από τον server στο smartphone or το tablet μας, για την team μας (πχ ρόστερ, πρόγραμμα αγώνων, statistics παλαιότερων αγώνων, for the seazon που διανύουμε) and ταυτόχρονα ενημερώνουμε τον server με τα statistics των αγώνων που έχουμε κρατήσει με το smartphone or το tablet μας.

Basketball statistics application

Αφού επιλέξουμε τον game, εμφανίζεται το μενού "12άδα teamς" (επιλέγουμε παίχτες για το παιχνίδι), "Lineup Team" (επιλέγουμε την αρχική Lineup), "Referees" (εισάγουμε τους διαιτητές), "Ξεκίνα τον Game" (ξεκινάμε να κρατάμε statistics για τον game, "Team Statistics" (βλέπουμε τα statistics of the team για τον game, "Statistics Παιχτών" (βλέπουμε τα statistics των παιχτών στον game), "Επιστροφή στο Αρχικό Μενού" (Επιστροφή πίσω).

Basketball statistics application

Εισάγουμε τους διαιτητές του game. It is not required.

Basketball statistics application

"Team Statistics" Βλέπουμε τα statistics of the team για ολόκληρο τον game, 1η, 2η, 3η or 4η περίοδο ξεχωριστά and παρατάσεις.

Basketball statistics application

"Statistics Παιχτών" Βλέπουμε τα statistics των παιχτών στον game, σε λίστα and με ποσοστά για τους πόντους, βολές, 2ποντα, 3ποντα, φάουλ, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, blocks, λάθη.

Basketball statistics application

Πάτώντας το "Ξεκίνα τον Game" βλέπουμε το σκόρ, την πεντάδα of the team μας, "κουμπάκι" για την αλλαγή, δυνατότητα προσθήκης σκορ αντιπάλου, το επιμέρους σκόρ της κάθε περιόδου and τέλος τα πεδία "Επιλογές", "Αναίρεση", Real Score", "Περίοδος" and "End"

Basketball statistics application

"Επιλογές" Εμφανίζεται το μενού με τις "Επιλογές Game" που μας επιστρέφει πίσω, στα "Στατιστικα Team" που μπορούμε να δούμε άμεσα τα statistics of the team μας μέχρι εκείνη την στιγμή στον game, τα "Statistics Παιχτών που μπορούμε να δούμε τα statistics των παιχτών μέχρι εκείνη την στιγμή στον game and τέλος το "Αρχικό Μενού" που μας μεταφέρει στην αρχή της εφαρμογής.

Basketball statistics application

Το πεδίο "Real Score" μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε να εμφανίζουμε την ροή του game ONLINE σε πραγματικό χρόνο. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ να υπάρχει σύνδεση Internet. Η ροή του game θα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα www.basketballstat.com για όλους τους επισκέπτες της σελίδας.

Basketball statistics application

Στο πεδίο "Περίοδος" επιλέγουμε την περίοδο που βρίσκεται ο game ώστε το σκορ and τα statistics που θα κρατάμε να αφορούν την συγκεκριμένη περίοδο του game.

Basketball statistics application

Επιλέγοντας έναν player από την Lineup που εμφανίζεται, αποφασίζουμε τί ενέργεια θα κρατήσουμε για αυτόν. Με πράσινο χρώμα χαρακτηρίζονται τα θετικά statistics, με κόκκινο χρώμα τα αρνητικά.

Basketball statistics application

Όταν επιλέξουμε την ενέργεια (στατιστικό) "2π μέσα" or "2π έξω" or "3π μέσα" or "3π έξω", εμφανίζεται αυτόματα η εικόνα του court ώστε να επιλέξουμε την ακριβή θέση που έγινε το σουτ.

Basketball statistics application

Αν επιλέξουμε την ενέργεια (στατιστικό) "2π μέσα" or "3π μέσα", στην συνέχεια επιλέγουμε την θέση που πραγματοποιήθηκε το σουτ, αυτόματα εμφανίζεται η επιλογή ποιος έδωσε την "Ασσίστ". Αν δεν έδωσε κάποιος ασσίστ, απλώς επιλέγουμε το κουμπάκι "Συνέχεια". Σε αντίστοιχη περίπτωση αν επιλέξουμε την ενέργεια (στατιστικό) "2π έξω" or "3π έξω", αυτόματα εμφανίζεται η επιλογή ποιος πήρε το επιθετικό ριμπάουντ. Αν δεν το πήρε κάποιος player μας, τότε επιλέγουμε το κουμπάκι "Συνέχεια".

Basketball statistics application

Αν θέλουμε να αναιρέσουμε κάποια ενέργεια, πατάμε το κουμπάκι "Αναίρεση". Αν το πατήσουμε and δεύτερη φορά and τρίτη συνεχόμενη, θα διαγράφει αντίστοιχα τις τελευταίες μας ενέργειες. Πατώντας το κουμπάκι "End", επιλέγουμε να τελειώσουμε την διαδικασία κράτησης στατιστικών για αυτό το παιχνίδι. Καταγράφονται τα statistics, ολοκληρώνεται ο game and δεν μπορούν πλέον να γίνουν αλλαγές or να προστεθούν επιπλέον statistics στοιχεία για τον game αυτό.


Download the Basketball Statistics StatApp Application
Basketball Statistics Application

Article CategoriesLast Interviewslast General ArticlesTeam AnnouncementsCoach Articles